Ontharing Voor Dames: Waxen Of Laserontharing - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Published Feb 06, 22
6 min read

Verschillen Tussen Diverse Ontharingslasers En Ipl-apparaten - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

So Clean Clinic

Wildekastanje Laan 3/bus 2, 3600 Genk
089 21 93 43
permanent ontharen

Tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode raden wij een behandeling af. De permanente make-up expert zal eerst samen met u de vorm en de kleur bepalen. Wanneer deze volledig naar wens is zal door middel van het naaldje de kleur worden aangebracht. De totale behandeling duurt ongeveer 1 uur. Het aanbrengen van de pigmenten door middel van de naald zal ongeveer 20-30 minuten duren. laserbehandeling.

Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de pigmentatie absoluut noodzakelijk. Raak de pigmentatie zo min mogelijk aan met de handen. De pigmentatie 3 dagen droog houden van water, milk of lotions. Smeer de wond desgewenst (met een schoon wattenstaafje) in met de zalf die u van de behandelaar heeft meegekregen.

Niet aan de korstjes krabben! BELANGRIJK: Na de behandeling ontstaan er hele kleine korreltjes op de huid, dit zijn minuscule korstjes. Laat de huid dit zelf afstoten, u voorkomt zo een litteken en meetrekken van pigment wat in de huid zit (laserontharing). Breng in geen geval cosmetica aan op de behandelde huid gedurende de genezing.

Veelgestelde Vragen Over Laserontharing - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. In de AGENDA kunt u kijken wanneer Paul Zebregs weer aanwezig is bij PUUR Huidinstituut.

Doet het ontharen pijn? Men voelt het wel maar het wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Elke flits kan voelen als een klein tikje tegen de huid. Uiteraard zijn sommige lichaamsdelen wat gevoeliger dan de andere, maar zelfs op de gevoelige lichaamsdelen wordt het niet als pijn ervaren.

Bij sommige mensen lijkt er na een behandeling ineens weer meer haartjes te staan, en de groei lijkt ook weer sneller te gaan. Dit is echter maar schijn. Het wordt veroorzaakt doordat de haargroeicyclus verandert. De haartjes die in de regel na elkaar zouden groeien, komen nu tegelijkertijd naar de oppervlakte.

Laserontharing Met De Soprano Ice Laser In Genk - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in LaserontharingDit is een goed moment voor een volgende behandeling omdat er dan meerdere haartjes tegelijk aangepakt kunnen worden. Hoeveel tijd moet er tussen de behandelingen in zitten? Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 6 tot 12 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haarfollikels uit te schakelen.

Op het gezicht soms kortere pauzes en op de benen langere pauzes. Hoe lang duurt een behandeling? De duur van een behandeling is afhankelijk van het oppervlak dat behandeld moet worden. Behandeling van bijvoorbeeld de oksels zal ongeveer 15 minuten totaal in beslag nemen. Hoe lang na de behandeling mag ik zonnen en waarom moet ik wachten? Na circa 1 week mogen de behandelde oppervlakken weer blootgesteld worden aan de zon of zonnebank.

Ook kan er zonneallergie optreden (jeukende rode bultjes). Bedek daarom in de zomer of naar de wintersport de huid met kleding, of gebruik een beschermingsfactor hoger dan 30 (sunblock) als blootstelling aan UV-licht niet te vermijden is, zoals op uw gezicht of armen (mits u daar behandeld bent uiteraard). Indien u bent blootgesteld aan de zon en gebruind bent dient u vier weken te wachten voor de eerstvolgende behandeling, totdat uw huidskleur weer normaal is.

Blijven Haren Altijd Weg Na Laserontharing? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Een week na de behandeling kunt u weer gebruik maken van zelfbruiningscrèmes of bruiningscabines. Kan er over ingegroeide haren heen behandeld worden? Ja, dat gaat prima. Sterker nog, het is heel goed tegen ingegroeide haren omdat een ontsteking met een opgekrulde haar springt vaak tijdens een behandeling open en wordt daarna rustiger.

Haar dat vanuit de slaapfase actief wordt scheert u gewoon af, zodat we deze in de volgende behandeling kunnen meenemen. Denk er altijd aan dat u 1 dag voor de behandeling moet scheren. Komen de haren nooit meer terug? Nee, de haarzakjes die effectief behandeld zijn, kunnen nooit meer een haartje produceren.

Dus is het verstandig dat u ongeveer 1 of 2 x per jaar terug komt voor ‘onderhoudsbeurt’. Het haar zal echter nooit meer dezelfde dichtheid hebben als voorheen. Waarom is ontharen bij gebruik van sommige medicijnen niet verstandig? Sommige medicijnen en kruidenpreparaten maken de huid overgevoelig voor licht. Leest u de bijsluiter van uw medicijnen er nog eens op na, of als u die kwijt bent, kijk dan op: Een overgevoeligheid voor sterk licht kan onder andere optreden bij de volgende medicijnen of zalfjes: acne (ro-accutane, iso-tretoine, vitamine A-zalf), antidepressiva, St.

Laserbehandeling Voor Een Vakkundige Laserontharing - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Individueel kan wel eens van deze richtlijn worden afgeweken. Namelijk als u bepaalde medicijnen al jaren gebruikt en nooit enige overgevoeligheid voor UV-licht hebt waargenomen. Dus nooit last van zonneallergie (jeuk, bobbeltjes na zonlicht) en nooit de ogen dicht moet knijpen tijdens gewoon daglicht. In die gevallen doen we eerst een paar proefpulsen om te zien hoe de huid reageert.Gebruik geen scheermesjes of scheersystemen die het haartje eerst een stukje uit de huid trekken alvorens deze af te scheren, omdat het haartje daarna terug in de huid zakt. Hierdoor kan het niet als geleiding voor het licht dienen om te worden onthaard. Mag ik na een behandeling van de oksel deodorant gebruiken? Nee, wacht daar een paar uurtjes mee omdat chemische stoffen door de warmte van de huid anders kunnen worden opgenomen door de huid.

Om IPL te laten slagen is het belangrijk dat het te verwijderen haar pigment bevat. Op deze manier worden namelijk de lichtflitsen naar de juiste plek geleidt. In blonde, rode en grijze haren is er (bijna) geen pigment aanwezig. In dit geval kunnen we succes niet garanderen. Donkerdere huidtypes (huidtype VI) zijn uitgesloten voor een IPL-behandeling door het hoge pigmentgehalte in de huid.

Permanente Ontharing In Genk - Zacht & Veilig Met - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Als de lichtflits het haarzakje bereikt kun je een prikkende sensatie ervaren. Dit voelt als een elastiekje tegen de huid. De ontstane warmte tijdens de behandeling is vergelijkbaar met zonnebrand. Bij een IPL-behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase zijn. Helaas bevinden de meeste haren zich echter in de zogenaamde rustfase.

Epileren mag niet. Stop hier minstens 8 weken van tevoren mee. Doe je dit niet, dan zal de behandeling weinig opleveren omdat er geen haartjes over zijn die de lichtflitsen geleiden. Scheren mag wel, doe dit het liefst 24 tot 48 uur voor de behandeling. Door de stoppeltjes zo kort mogelijk te houden is de behandeling minder gevoelig omdat er geen warmte op de huid blijft hangen.

Deze zorgen er namelijk voor dat de haren niet uit hun rustfase komen. Wanneer een behandeling niet werkt kan dit verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld: De behandeling is te vroeg gestart nadat er vaak geharst/geëpileerd is. Het IPL-systeem kan de haartjes niet behandelen omdat deze te licht van kleur zijn. Dit is het geval bij witte of grijze haartjes, maar ook rode haren bevatten (te) weinig pigment.

Permanent Ontharen; Alle Methoden Op Een Rij - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in LaserontharingHierdoor worden er steeds andere slapende haarzakjes actief gemaakt dan de haarzakjes die tijdens de behandelingen bestonden. Verkeerde tussenpozen: het lichaam maakt haartjes aan in een bepaald ritme. Houd daarom altijd de juiste periodiek aan tijdens een kuur. Tijdens het intakegesprek wordt dit individueel bekeken. Minderjarigen worden, wanneer mogelijk, alleen behandeld met toestemming van de ouders of voogd.