Baby Spa: Ultieme Ontspanning Voor Je Kleine En Jou - Ons Klein Geluk

Published Nov 27, 21
5 min read

Floaten In De Babyspa Is Hip, Maar Hoe Veilig En Ontspannen - Ons Klein Geluk

Ons Klein Geluk - Baby Spa - Pretechografie - Zwangerschapsmassage - Herentals

Nederrij 48, 2200 Herentals
03 304 76 28
spa massage

Het is dus een heerlijk uitje voor zowel je baby als voor jou. Het is gegarandeerd fijn om je baby zo te zien relaxen, en je gaat naar huis met hele schattige kiekjes! Floaten in de babyjacuzzi Waar de baby spa het meeste bekend van is, is van de baby jacuzzi waarin je baby kan floaten met een drijfring om zijn nek.

Baby Jacuzzi Herentals - Baby Spa Ons Klein Geluk - Babyspa Zuiver In ...Baby Spa Herentals - Ultiem Genieten Van Hydrotherapie - Ons Klein Geluk


Je baby is in het totaal zo’n 10 tot 20 minuten in het water aan het floaten, en voor wat meer ‘ervaren’ baby’s kunnen dit 30 minuten zijn. Floaten heeft het voordeel dat het mogelijk stress verlaagt en de groei van je baby stimuleert. Onderzoek hiernaar is echter nog niet gedaan, maar het is goed voor te stellen.

Babyspa Ons Klein Geluk – Verzorgt Baby Spa ...Floaten Met Je Baby In De Spa: Goed Tegen De Krampjes - Ons Klein Geluk
Babymassage Een andere optie in de baby spa is een heerlijke baby massage. Door het huid-op-huid contact komt er bij je baby oxytocine vrij, wat zorgt voor een gevoel van verbondenheid en stress verlaagt. Ben je dus bij de baby spa en heb je tijd over, neem dan zeker een babymassage.

Een Uitje Naar De Baby Spa: Wat Je Moet Weten - Ons Klein Geluk

Ook zit je baby alleen in bad, dus niet met andere baby’s (baby spa antwerpen). Een baby spa is een uitstekend uitje, mits de omgeving veilig is en de spa gecertificeerd. Over het algemeen zal er in een gecertificeerd spa en met constant toezicht niks gebeuren, maar toch zijn er sceptische geluiden te horen over de baby spa.

Ook zou de zwaartekracht zijn nek kunnen uitrekken en kan er een onnatuurlijke druk op de wervelkolom komen te staan. Naar de veiligheid of onveiligheid van zo’n drijfring is nog geen wetenschappelijk bewijs, dus maak voor jezelf het oordeel of je het wilt doen met je baby. Een aantal punten waar je op kunt letten om een bezoekje aan de baby spa veilig te laten verlopen zijn: Laat je baby nooit alleen.

Maak lichamelijk contact met je baby door hem met je hand regelmatig aan te raken terwijl hij in het water ligt. Deze aanraking is voor hem erg belangrijk om zich veilig te voelen. Let op de veiligheid van de zwemring. Deze moet aan de veiligheidseisen voldoen met het keurmerk CE EN-71, die op het etiket zou moeten staan.

Baby Jacuzzi Herentals - Baby Spa Ons Klein Geluk - Babyspa Zuiver In ...

Dan weet je zeker dat hygiëne en veiligheid voorop staan. Ga hierbij ook na of de medewerkers een diploma voor babymassage hebben en een EHBO-certificaat voor kinderen. Is je baby pas gevaccineerd, dan moet hij 72 uur wachten tot een bezoek aan de baby spa. Als je baby hoest, koorts, griep of een virusinfectie heeft moet je baby eerst herstellen voordat hij kan deelnemen aan een float sessie.

Dit is een wondje dat volledig genezen moet zijn om infecties te voorkomen. De meeste baby’s zijn na 6-8 maanden te lang voor de baby jacuzzi, dan kunnen zij zich afzetten aan de bodem van het badje. Bij te vroeg geboren baby’s of kleine baby’s is dit meestal pas met 10 maanden.

Zware benen? pijnlijk bekken? zeurende rugpijn? Hoofdpijn? Het hoort allemaal bij de kwaaltjes die we er graag bij nemen... Alles voor dat kleine wondertje! Maar eens goed ontspannen kan deugd doen en de klachten verlichten (pretechografie). Een zwangerschapsmassage is ideaal om even helemaal zen te worden. Je kan dit in het begin van de zwangerschap doen, in het midden, helemaal op het einde of gewoon heel de zwangerschap door.

Babyspa Ons Klein Geluk – Verzorgt Baby Spa ...

Natuurlijk lig je niet op de buik, maar zorgen we in andere houdingen ervoor dat je even helemaal zen kan worden en een uurtje heerlijk kan samensmelten met jouw baby en genieten van de aanrakingen en de reactie van jouw baby daarop. Heb je veel last van zware of pijnlijke benen of ben je al even op zoek naar jouw enkels? Dan neem je best de beencompressie erbij.

Floaten In De Babyspa Is Hip, Maar Hoe Veilig En Ontspannen - Ons Klein GelukWat Is Een Baby Spa - Baby Float


Daarna beginnen we aan de massage (pretechografie). Zoek je samen met jouw partner een manier om meer betrokken te zijn met de zwangerschap en op een fijne, ontspannende manier een band te creëren met jullie kindje? Dan kan je de workshop komen volgen waarbij we jouw partner de massage aanleren. Zo kan je heel de zwangerschap verwend worden, maar kan ook de partner al de band versterken met jullie ongeboren kindje.

In Nederland en België schieten de baby spa’s als paddenstoelen uit de grond en steeds meer jonge moeders zien de voordelen van babymassages en hydrotherapie in. Dus is een baby spa beginnen nog helemaal zo gek nog niet. Wat moet u weten als u een baby spa gaat beginnen en waar begint u eigenlijk aan.

Babyspa Is Niet Alleen Schattig: Goed Tegen Krampjes éN Constipatie/reflux

Baby Spa Ons Klein Geluk (Herentals) - Hydrotherapie En Massages Voor Baby's!Bekijk Ons Aanbod Floatsessies En Massage - Ons Klein Geluk


Een marktonderzoek is een onderdeel van uw ondernemingsplan. Heel vaak denken ondernemers dat dit alleen verplicht is voor een financiering bij een geldverstrekker. Niets is minder waar, uw ondernemingsplan is uw persoonlijke handboek die u een richting geeft. Wij beschikken over de benodigde cijfers die wij graag met u willen delen.

Wij realiseren samen met u, uw ambities! Het is belangrijk om een geschikt pand te vinden op een geschikte locatie. U moet er minimaal drie baby spa’s in kwijt kunnen om uw onderneming rendabel te krijgen. Het mooiste is als u een pand vindt waar u niet veel aan hoeft te verbouwen om uw investering zo laag mogelijk te houden.

Ook hierbij kunnen wij u op weg helpen. Wij staan voor een kwalitatieve babyspa in Nederland en België. Uiteindelijk heeft u een baby bad spa nodig om uw business te beginnen. Deze kunt u op verschillende manieren aanschaffen. In Nederland en België zijn wij van Baby Bad & Spa de enige leverancier waarop u kunt vertrouwen.

Wat Is Een Baby Spa - Baby Float

Mocht er bij een ongeval iets te verwijten zijn aan het product dan wordt u als ondernemer er niet de dupe van. Wij zijn hiervoor aantoonbaar goed voor verzekerd. Last but not least zijn de juiste verzekeringen nodig. Naast een inboedel verzekerkring moet u ook denken aan een aansprakelijkheidsverzekering. Daarmee dekt u uw aansprakelijkheid af.

More from Beauty, Kinderen, Buiten